Scoreregistratie op maat

Janssen-Fritsen dealer van Westerstrand scoreborden.

Een exacte weergave van sportprestaties en tijd, komt ten goede van de wedstrijd en het speelplezier. Een Westerstand scorebord bestaat uit één basisscorebord die aangevuld kan worden met verschillende modules. 

 

Wanneer een sportploeg naar een hoger niveau groeit, groeit het scorebord mee. Weergaves voor persoonlijke resultaten, rugnummers en shotklokken kunnen apart worden toegevoegd. En wanneer de sportbonden nieuwe eisen stellen aan de scoreborden, veranderen wij met hen mee.

Basketbal scoreborden Janssen-Fritsen

Zaalinrichting plus
Onze scoreborden zijn eenvoudig te combineren met basketbaltorens en basketinstallaties. Daarnaast zijn ze aan te sluiten op een atoomsysteem, waardoor de hal altijd de juiste tijd heeft.
Wij sluiten het scorebord voor u aan, eventueel met een reclamebord op maat. Gymzaalinrichting met een plus, dus. De shotklokken zijn door uzelf snel eenvoudig te verplaatsen. Bijvoorbeeld van de wisseling van een basketbal- naar een korfbalwedstrijd.

The show must go on
Voor het onderhoud van scoreborden kunt u een apart onderhoudscontract afsluiten. Hiermee voorkomt u onverwachte situaties. Mocht uw oude scorebord het na jaren begeven, dan kunnen wij deze snel nieuw leveren.
Uw wedstrijd kan dus altijd doorgaan! 

Wilt u advies over een scorebord in uw hal?

Neem contact met ons op!