Onze producten

Veiligheid is voor Janssen-Fritsen een eerste prioriteit. Zowel kinderen als topsporters moeten immers blindelings op onze toestellen kunnen vertrouwen.
En we leggen de lat hoog!

Wat betekent dit voor u?
Onze toestellen moeten voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Al onze gym- en turntoestellen worden uitgebreid getest en gekeurd. Intern door onze eigen deskundigen, en extern door onder andere TÜV en de internationale turnfederatie (FIG).
Verder voert een ervaren JF-monteur regelmatig controles en onderhoud uit. Dankzij een onderhoudscontract krijgt u altijd de juiste nazorg. Zo bent u altijd verzekerd van veiligheid en kwaliteit, ook na uw aankoop.

FSC® en PEFC gecertificeerd 
Bomen produceren zuurstof en sporters hebben zuurstof nodig. De combinatie ligt voor de hand. Janssen-Fritsen kiest dus heel bewust voor het gebruik van hout met het FSC®- en PEFC-keurmerk.
Hout uit verantwoord beheerde bossen dus, zodat onze bossen wereldwijd in stand blijven.
Janssen-Fritsen is gecertificeerd volgens de ISO 9001 en ISO 14001 normen, en we hebben het MVO Prestatieladder 3 certificaat

Janssen-Fritsen koopt duurzaam hout in voor producten waar hout wordt toegepast in de vorm van FSC® of PEFC. Producten voorzien van het FSC® of PEFC logo kunnen op aanvraag als FSC®- danwel PEFC-gecertificeerd worden geleverd. U kunt uw aanvraag specificeren en indienen via verkoop@janssen-fritsen.nl