Uw partner voor sporthal onderhoud

Je moet er als eigenaar van een sportaccommodatie niet aan denken: een ongeluk met een van jouw sporttoestellen. Als er sprake blijkt te zijn van nalatig handelen met betrekking tot de zorgplicht, dan kan de eigenaar aansprakelijk worden gesteld.

Regelmatig onderhoud is van essentieel belang voor uw accommodatie. Daarom hebben wij onze eigen mensen laten opleiden door keuringsinstituut TÜV en keuren we volgens de T-SPEC maatstaven. Gecombineerd met onze jarenlange ervaring zijn wij dé partij voor sporthal onderhoud.

Waarom sporthal onderhoud?
Veiligheid voelt vaak verplicht. Maar als er iets in de gymzaal gebeurt, is het belangrijk dat alles goed geregeld is. Daarom hebben we een lijstje van 10 punten waar elke gymzaalbeheerder een geheugensteuntje aan heeft.

10 zaken waarop een gymzaal voorbereid moet zijn

Bekijk een voorbeeld van een onderhoudsrapport
Maak afspraak Meer informatie  Contact

 


Kiezen voor Janssen-Fritsen voor sporthal onderhoud

  • Jaarlijks controleren we 5200 accommodaties in Nederland
  • Keuring volgens EN normeringen en Europese wet- en regelgeving
  • Keuringen en kleine reparaties in één controlebeurt
  • Onderhoud in abonnementsvorm
  • Specifieke digitale rapportage met unieke nummering per toestel
  • Detailfoto’s van afgekeurde toestellen in uw sportzaal

Veiligheid voor alles!
Als materiaal veel gebruikt wordt, slijt het natuurlijk ook sneller. Onze toestellen gaan lang mee, maar voorkomen is beter dan genezen! De monteur weet precies welke onderdelen meer te verduren hebben.
Sommige onderdelen worden vervangen om veiligheid te kunnen garanderen. We nemen het zekere voor het onzekere. En wat er op termijn vervangen moet worden, vermelden we in het onderhoudsrapport.

Maak afspraak Meer informatie  Contact