Ieder kind vooruit dankzij de beweegbaan!

26 April 2019

Een beweegbaan kan u helpen de beweegvaardigheid van kinderen in kaart te brengen en de ontwikkeling over langere tijd te volgen. In de baan zitten alle grondvormen van bewegen, zoals rennen, kruipen, springen, gooien, vangen, klimmen, et cetera.

Tijdens het parcours krijgt u te zien welke bewegingsvormen het kind wel of niet goed kan uitvoeren. Een beweegbaan creëert u door verschillende materialen op elkaar aan te sluiten.

Bekijk de video over de beweegbaan met Wim van Gelder en Bastiaan Goedhart. Samen adviseren en begeleiden Wim en Bastiaan scholen en besturen op het gebied van bewegingsonderwijs en zijn de auteurs van de methode 'Basislessen bewegingsonderwijs', dé methode voor lichamelijke opvoeding in het basisonderwijs.

Door de verscheidenheid aan materialen en formaten vindt ieder kind een uitdaging op zijn of haar eigen niveau. De beweegbaan en de Bobbelbaan zijn ontwikkeld volgens de nieuwste inzichten op het gebied van bewegingsonderwijs.

Beweegbaan 1

Kunnen wij u helpen?

Heeft u interesse in meer informatie over de beweegbaan, de methode en/of de benodigde materialen? Wij kunnen u helpen! Neem contact met ons op!