Toestellen die niet mogen ontbreken in de gymzaal

17 December 2019

Voor een gevarieerde gymles zijn er een aantal toestellen die niet mogen ontbreken in de gymzaal. We nemen je mee naar een aantal toestellen.  

Springkasten - Janssen-Fritsen
Springkast
Op nummer 1 vinden we de springkast. Een musthave in de gymzaal of sporthal.
De JF Multikast® is de multifunctionele oplossing voor het bewegingsonderwijs. De kast is aan alle zijden te koppelen met andere toestellen. Het onderste deel is bovendien ook nog eens afzonderlijk te gebruiken.

Springplank - Janssen-Fritsen
Springplank
Elke springplank is afgestemd op het niveau en de leeftijd van de gebruiker. Uitgangspunt is de motorische ontwikkeling. Elke springplank heeft zijn eigen veerkarakteristiek.

Turnbanken - Janssen-Fritsen
Turnbank
De turnbank is werkelijk voor alle leeftijden; een peuter over de bank kruipen, een kleuter lopen en op latere leeftijd balanceren op de evenwichtslat. De turnbank kan veilig opgehangen worden aan bijvoorbeeld een wandrek, trapezestok, plafondunit of springkast. Met evenwichtslat, lang of kort?  Bekijk het in de shop.


Turnmatten
Multifunctioneel in gebruik, koppelbaar en met ingewerkte richtloper. Aan de achterkant hebben ze Handy Grips; twee handvatten waarmee de mat gemakkelijk verplaatsbaar is.

Trampoline - Janssen-Fritsen
Minitrampoline
Wat is er heerlijker dan gelanceerd worden van een trampoline? Letterlijk even boven jezelf uitstijgen. Een trampoline is handig in veel bewegingsonderwijs oefeningen. Handig verrolbaar met een stevig en afwasbaar beschermpad.

 


Traditioneel maar dan anders
Varieer ook met interactieve tools, aangevuld op de traditionele toestellen. Maak interactieve speldoelen met de SmartGoals, doe spellen en hou de score bij met de SmartWall of ga interactief dansen met de Smart Sports & Dance dansmatten.